Lad os arbejde sammen

– Lad mig hjælpe dig med at skabe din helt egen unbusy business

Jeg arbejder løbende med en håndfuld udvalgte virksomhedsejere. Alle opstart kræver en forudgående samtale, således vi ved om vi er det rette match – og om jeg er den rette til at hjælpe dig videre i din forretning.

Se mulighederne herunder

Klippekort – 1:1 online mentoring – 60 min pr. session  (6 måneders varighed) 

Klippekortet har en varighed på 6 måneder fra bookning, men jeg vil  anbefale dig at planlægge efter at have 1 x session pr. måned –

Undervejs kan du stille spørgsmål i din egen lukkede FB-gruppe.

Alle sessions foregår på zoom – med mulighed for at få optaget en lydfil af sessionen, således du kan genhøre den igen.

Din investering kr 16.995,- ex moms

Pas godt på dig selv

Min baggrund

Tilbage i 2010 startede jeg selv som ivrig iværksætter, men blev hurtigt frustreret over at ”ramme en mur”.

Jeg kunne ikke se hvordan jeg kunne få tid til de ting, som faktisk var grunden til at jeg blev selvstændig – nemlig at nyde friheden, bruge den til at rejse, nyde livet mere, lære at surfe og i det hele taget kunne bestemme mere selv over min tid.

Med en lang baggrund i markedsføring, digitale medier og innovation besluttede jeg mig i 2015 for at forandre min forretning og måden den blev drevet på radikalt.

I de sidste 7 år har jeg levet et langt mere tilfredsstillende iværksætter-liv med mere frihed, glæde og overskud i hverdagen – og en online virksomhed (med fysiske produkter), der vokser – også mens jeg sover, surfer eller dyrker yoga.

I mere end 5 år har jeg hvert år omsat for over en million som konsulent og businessmentor, også selvom jeg har rejst 3-4 måneder, nydt livet, lært at surfe eller dyrket yoga.

Sideløbende har jeg bygget en ambitiøs vækst digital virksomhed op,  som i dag omsætter for mere end 9 mill kroner årligt og fortsat drives remote, med et fast team af 11 som alle arbejder på langdistance. Læs mere om mig og min baggrund.

Den frihed vil jeg SÅ gerne lære dig at opnå – for du fortjener at opleve den sande glæde ved at være iværksætter og se drømmen blive til virkelighed.

Jeg ved det kan være rigtig svært at formlen på at skabe en virksomhed som kan drives mere uafhængigt af at du er tilstede, og at det kan føles ensomt at skulle lede efter metoder online, på kurser eller i netværk.

Få frigjort tid til dine drømme

En særlig mulighed til dig

Derfor har jeg skabt en særlig mulighed til dig som er træt af

 • At købe et utal af online kurser uden at have tid til at få dem set
 • At bruge timer på research på nettet uden at finde den konkrete metode som bringer dig hurtigt til en strand i caribrien
 • Som føler dig alene i din virksomhed, og savner ny inspiration og et k(æ)rligt spark bagi fra tid til anden
 • Som er mester i overspringshandlinger, og derfor aldrig finder tiden til tænke nye tanker og reelt lave en forandring i din biz

Til dig som er seriøs med at ville skabe

 • En virksomhed som kan tjene penge mens du laver noget andet
 • En virksomhed du kan tage med ud i verden eller på eventyr
 • En virksomhed som kan drives uden du er involveret i alting
 • En virksomhed som kan skalere og vækste, uden du behøver at skulle arbejde dobbelt så hårdt
 • Er ambitiøs iværksætter med eget CVR nummer, og driver virksomhed som fuldtidsbeskæftigelse.

”At skabe selvkørende virksomheder er min hjertesag og passion. Fordi jeg ser alt for mange dygtige iværksættere gå ned med stress, depression eller simpelthen ende med at brænde ud. ”

Opgradér din forretning

Indhold på
BusinessFreedom
MasterMind

TALKS

Undervejs får du unik inspiration og direkte sparring med nogle af de sejeste danske iværksættere indenfor remote living. Fælles for dem, er at de alle selv har taget rejsen og skabt vidt forskellige typer af digital og remote forretninger – fra freelancearbejde, til webshops og salg af digitale videns produkter.

TOOLS & FOLLOW UPS

Du er ikke alene men holdes i hånden hele vejen mod målet 

4 x Online workshops
Månedens workshop giver dig konkret sparring og inspiration til hvordan du får teori omsat til praksis. Vi arbejder i små hold, dvs. der er tid til hver enkelt.

20 x Trin til din iværksætter værktøjskasse
Hver uge får du adgang til et nyt tema, med konkrete metoder, værktøjer og blueprints til at udvikle og indbygge mere frihed i din egen business.

20 ugers adgang til løbende sparring i lukket FB-gruppe, med opsamling på konkrete spørgsmål hver 14. dag

4 x Inspirations Talks med andre dygtige iværksættere som selv har skabt passions forretninger baseret på BusinessFreedom-konceptet

Du får naturligvis lejlighed til at stille spørgsmål undervejsI gruppen deler vi ugens wins og tanker. Dermed er du sikker på at fokus holdes på bolden, og at du hurtigere når de resultater som du drømmer om.

MOTIVATION

I den lukkede Facebook-gruppe kan du løbende stille spørgsmål undervejs. Det kan være fordi du rammer et bump på vejen og mangler et godt råd, eller du har behov for særlig viden om hvilket type app, eller digital løsning du skal gå med.

NETWORK

BusinessFreedom Bootcamp består af udvalgte ambitiøse virksomhedsejere som dig selv. Dermed er du ikke længere alene, men har andre som er på samme rejse som du, som du kan trække på og udbygge dit netværk med. Gruppen er lille og fortrolig.

BLUEPRINTS OG MODELS

Som en del af dette MasterMind får du adgang til mine egne skabeloner, modeller og udvalgte online produkter som du frit kan bruge undervejs og som er nemme at gå ud fra.

Værd at vide

Opstart på BusinessFreedoom Bootcamp Mastermind er

Fredag d. 4. februar 2022 kl. 10.00-12.00
.
Sidste session er Fredag d. 24 juni kl. 10.00-12.00

Der optages replay af alle sessions såfremt du ikke har mulighed for at deltage live.
Alle materiale er let tilgængelige på din egen log ind på Kajabi app’en.
Alle video’er er tilgængelige som lydfiler også (så de let kan høres i bilen).
Du har evig adgang til den lukkede Facebook-gruppe.

Sådan kommer du med

Få nøglen til retænke din virksomhed igennem 20 unikke uger. Slut med kun at tjene penge på salg af din fysiske tid, slid og slæb.
Her får du den model både jeg selv og et hav af klienter har fulgt med succes.

Start med at indbygge modeller og tankegange – som giver dig fundamentet til en skalerbar forretning, med maksimal frihed til at kunne nyde livet ved brug af de 4 søjler for frihed sm grundpricipper.

Undervejs arbejder vi med de områder, som tilsammen giver dig mere frihed – uanset om du vil rejse, arbejde mindst muligt eller have mere overskud og tid til at nyde livet mest muligt.

 • Økonomi
 • Work
 • Location
 • Lifestyle

På dette mastermind samler alt det jeg selv har lært, og kombinere det med både

 • Viden & værktøjer
 • Inspiration fra andre ildsjæle som også har skabt en remote virksomhed
 • Konkret sparring og mentoring om netop din virksomhed
 • Netværk med andre ambitiøse iværksættere som er på samme rejse mod mere frihed

Vi mødes digitalt, dvs. du kan deltage uanset om der er corona restriktioner eller du er ude på eventyr i verden.

Langt de fleste iværksættere drømme rom mere frihed. Men det er langt de færreste som er klar til at gøre noget konkret for at skabe den.
Business Freedom MasterMind er skabt til dig som er parat klar til at tage action NU!

Til dig som er træt af at have en masse gode intentioner, men  ikke føler du har tid eller overskud til at få dem virkeliggjort – Nu får du chancen!

Din investering:

1 plads på 20-ugers Online MasterMind I BusinessFreedom BootCamp I 20 uger
kr. 24.995 kr. ex moms eller 2 rater á 12.500 kr.
Pladsen er endelig din når betalingen er modtaget.

Opstart  4. februar 2022.
OBS Din plads forudsætter en forudgående godkendelse via en 15 min. gratis afklaringssamtale

SÆRPRIS HER-OG-NU
Din pris som workshop -deltager er  i de næste 24 timer
1 plads på 20-ugers BusinessFreedom BootCamp
kr. 24.995 kr. ex moms eller 2 rater á 12.500 kr.

NU kr. 19.995,- ex moms (kan opdeles i 2 rater af kr. 10.000 ex moms)

BONUS:
Book din samtale i aften og få 30 minutter online 1:1 sparring inkluderet i din plads på BusinessFreedom BootCamp forløbet!

Stjernedygtige mentorkunder

”Jeg vil gerne lære dig at opnå frihed – for du fortjener at opleve den sande glæde ved at være iværksætter og se drømmen blive til virkelighed.”

Om Linn…

Hvem er jeg?

Jeg ved hvad der skal tid for at bygge en succesfuld business, for jeg har selv gået vejen – ikke én, men mange gange tidligere.

Siden 2010 har jeg været iværksætter med meget stort I. Undervejs har jeg blandt andet:

 • Haft en succesfuld enkeltpersons konsulentforretning med +1 million i omsætning gennem mere end 6 år i træk
 • Haft kørt sur i min egen succes og den ringe mulighed for at skalere min forretning med salg af fysiske rådgivningstimer
 • Gentænkt min business fuldstændigt i 2015 og herefter ændret den til at være 100% digitalt baseret
 • Bygget en abonnementsforretning fra idé til det eksklusive branchenetværk, EquiLink med +45 virksomheder, der i 6 år har haft glæde af netværksarrangementer mod betaling.
 • Skabt og produceret mit eget unikke design igennem vækst-virksomheden DogCoach, hvor vi designer og sælger tøj igennem egen webshop og +75 forhandlere i mere end 16 lande. DogCoach har vækstet mere end 100% de sidste 3 år i træk, og har netop rundet de 9 millioner i omsætning i 2021
 • Analyseret og optimeret hver eneste lille del af min virksomheder som forberedelse i forbindelse med adskillige investor og-salgs pitches.
 • Opnået succesfuldt investerings-tilsagn under maksimalt pres i Løvens Hule.
 • Haft æren af at hjælpe mere end 100 ildsjæle på vej med deres forretninger, og heppet på sidelinjen når de har rundet deres første million eller søsat nye projekter.