Min mission

Jeg hedder Linn

Og er til daglig CEO for min egen passions virksomhed DogCoach.
Desuden er jeg: hundemor, brandbuilder, digital nomade, surfrookie, business-mentor & Vinyasa Flow yoga lære

Jeg brænder for at hjælpe iværksættere med at nå deres drømme og har hjulpet hundrevis af ildsjæle som businessmentor igennem de sidste 11 år. Siden 2010 har jeg  været iværksætter og har de sidste 6 år været på en mission, om at inspirere flere iværksættere til at skabe forretninger med mere frihed.

Personligt har jeg selv taget rejsen fra selvstændig konsulent med salg af fysiske timer 1:1, til idag at drive en digital vækstforretning som i år runder 10 mill i omsætning med salg i 15 lande. Samtidig har jeg rejst verden tyndt, været på eventyr, lært at surfe og taget en yoga uddannelse.

Idag har jeg base i Danmark, men rejser 4-5 måneder sammenlagt om året. Jeg fokuserer fortrinsvist på at udvikle DogCoach forretningen, men afholder fortsat enkelte live events, og har få 1:1 mentor forløb med ambitiøse iværksættere. Alle øvrige aktiviteter er  digitale og/ eller kan afvikles remote.

Har du spørgsmål, eller brug for sparring til hvordan du skaber en remote virksomhed du kan tage med ud i verden under armen, er  du altid velkommen til at kontakte mig.

Du er også  velkommen til at linke op på de sociale medier – Find mig på

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Jeg brænder for at aflive myten om at man som iværksætter skal vælge imellem at have succes på bundlinjen eller have frihed til at være livsnyder.
Det er min klare mission at få budskabet ud i verden om, at det er muligt at kunne begge dele – samtidigt!

Formlen vil jeg gerne dele ud af – således andre får samme chance for at opleve maksimal iværksættere frihed.

Do one thing every day that scares you

Gratis Tjekliste:

10 trin til en selvkørende virksomhed

Line Kongsted

“Elsker Linn’s Tjekliste til travle virksomhedsejere. Den indeholder simple, men super vigtige trin, der er med til at frigøre tid og gøre min virksomhed mere effektiv. Jeg har allerede med succes brugt et par af trinene, og ser frem til at implementere flere.”

Line Kongsted, Businessmentor og branding fotograf
Pernille Engbo Floor Kristensen

“Mega brugbar og forståelig tjekliste, der giver mig lyst til at komme igang med at arbejd endnu smartere i min virksomhed.”

Pernille Engbo Floor Kristensen, Indehaver, Turhunden.dk

Følg med på bloggen

Jeg er ikke modig

23.01.2023|

I de sidste uger har jeg haft mange samtaler om mod. Særligt om ikke at være modig, at føle sig usikker, bange og dermed være handlingslammet. Om hvor svært det [...]

7 råd til at tage kontoret med ud på eventyr

30.04.2022|

Det er ved at være længe siden at jeg for alvor har været ude at rejse med kontoret under armen.  Faktisk har jeg stort set ikke rejst meget det sidste [...]