Foredrag

Jeg har en stærk passion for at inspirere og uddanne andre i at skabe selvkørende forretninger , og ønsker at dele meget mere ud om emnet i iværksætterkredse.
Det skal være ok at udfordre den gængse opfattelse af at en succesfuld iværksætter har en 80-timers arbejdsuge og har boet på en vens sofa de sidste 5 år.

Hvad ligger vi i at være succesfulde som iværksættere? Hvordan passer vi på at holde balancen som mennesker, alt imens vi vækster og bygger en bæredygtig  forretning, som vi også selv kan holde til at drive i mange år fremadrettet.

Hvordan undgår vi at vores business overtager kontrollen og styringen i vores liv, og sikre at der også er plads til at passe på os selv og til at kunne leve vores personlige drømme ud?

Igennem de sidste 7 år har jeg arbejdet intent med at udvikle, forfine og teste metoder som skaber selvkørende forretninger. Undervejs er jeg gået fra at leve af at sælge min tid som rådgiver og klassisk konsulent, til idag at drive en 100% remote virksomhed som jeg har haft med ud i verden under armen på eventyr helt fra Bali til Marokko og senest til de kanariske øer.

Udover selv at bruge værktøjerne, har jeg hjulpet  hundredvis af virksomhedsejere til at redesigne deres forretninger, til at sikre mere frihed og overskud. Frihed som kan bruges til at være mere hjemme hos familien, rejse mere, arbejde i udlandet remote, have tid til ny udvikling eller i det hele taget blot nyde livet mere.

Siden 2016 har jeg selv arbejdet med at teste, udvikle, optimere og bruge selvsamme metoder i min egen virksomhed DogCoach.

En virksomhed som fortsat, selv med en 2-cifret millionomsætning, drives remote uden fast kontor, med et hold af faste freelancere tilknyttet.

Konkret betyder det processer, automatiseringer og at vi som team, forsøger at tænke smartere og mere digitalt, fremfor blot at knokle på og have et hav af faste omkostninger hver måned.

Nøjagtig samme værktøjer og metoder deler jeg med andre ambitiøse virksomhedsejere igennem foredrag og workshops.

Således endnu flere kan skabe forretninger, der både kan skaleres, og drives smartere.

Jeg har selv igennem de sidste 10 år kæmpet med at finde balancen imellem at være ambitiøs iværksætter og samtidig have et stærkt ønske om en enkelt og unbusy hverdag.
Metoderne og formlen deler jeg gerne ud af til inspiration for andre virksomhedsejere på alle niveauer.

De sidste 10 år har jeg selv gået igennem en transformation fra at have en succesfuld rådgivningsvirksomhed, til i dag at have bygget egne brands som jeg kan tage med mig ud i verden og drive hvorfra og hvornår det passer mig bedst.

Jeg øver mig stadigt dagligt i at udfordre processer, implementere digitale muligheder og at tilpasse min business – således den matcher mine drømme, og kniber mig stadigvæk i armen over at det er muligt at have både et hjem, en velfungerende vækst virksomhed og samtidig have friheden til at rejse ud og opleve verden mange måneder hvert år.

Jeg ved, at hvis jeg kan – så kan mange andre iværksættere også! Og det er min vision at få sat iværksætter-frihed på agendaen

Hvem er dette foredrag relevant for? 
Iværksættere, entrepreneurer, ildsjæle, virksomhedsejere, travle CEO’s og alle andre som drømmer om at kunne fusionere ambition og slow-living.

Pris
Prisen afhænger af antal deltagere, location, køretid og om foredraget afholdes for en åben eller lukket gruppe.
Forspørgsel på mail til linn@unbusybusiness.dk eller på tlf 2869 1519

Linn hjalp mig til at indse, at jeg havde modet til at springe ud som selvstændig iværksætter. Linn er ekstremt god til at gøre det komplicerede enkelt og samtidigt se og udnytte ressourcerne i de mennesker hun arbejder med. Særligt beundrer jeg hvor meget Linn giver af sig selv i arbejdet med andre.

Anja Kristine Hvidberg Olsen, Relationsformidlerne

Udfordringen med Linn er at hvis man kommer til at sige noget højt, så fanger bordet.Halvandet år efter at have deltaget i en workshop hos hende, er jeg i fuld gang med det start-up-projekt jeg længe havde gået med tankerne om, nemlig Sugar Pilots. Projektet gik live et år efter min workshop-deltagelse  og siden da er det er gået så stærkt!

Charlotte Nørgaard, Sugar Pilots

Efter forløbet er jeg afklaret omkring hvor virksomheden skal udvikle sig og hvor vi allerede har etableret et varigt værdigrundlag. Forløbet har giver mig indsigt til at træffe vigtige valg om hvad jeg selv ønsker, og hvad der giver værdi for mig og mine virksomheder.

Bo Voigt, Zen Data

Gratis Tjekliste:

10 trin til en selvkørende virksomhed

Line Kongsted

“Elsker Linn’s Tjekliste til travle virksomhedsejere. Den indeholder simple, men super vigtige trin, der er med til at frigøre tid og gøre min virksomhed mere effektiv. Jeg har allerede med succes brugt et par af trinene, og ser frem til at implementere flere.”

Line Kongsted, Businessmentor og branding fotograf
Pernille Engbo Floor Kristensen

“Mega brugbar og forståelig tjekliste, der giver mig lyst til at komme igang med at arbejd endnu smartere i min virksomhed.”

Pernille Engbo Floor Kristensen, Indehaver, Turhunden.dk