Foredrag

Jeg brænder for at inspirere andre ildsjæle i at skabe selvkørende forretninger

Derfor deler jeg lejlighedsvist ud af min egen historie, ligesom jeg gerne giver værktøjer og formlen videre.

Min drøm er, at vi i fremtiden får ændret ved opfattelsen af hvad succesfuldt iværksætteri er i Danmark.

At bundlinjen ikke er den eneste faktor som vi måler succes i, men at work/life balance og livskvalitet for den enkelte virksomhedsejer vejer ligeså tungt.

Hvad er vores definition på en succesfuld virksomhedsejer? Og hvordan holder vi balancen som mennesker, alt imens vi vækster og bygger succesfulde forretninger, som vi også kan holde til at drive i mange år fremadrettet.

Hvordan undgår vi at vores business overtager kontrollen og styringen i vores liv, og sikre at der også er plads til at passe på os selv og til at kunne leve vores personlige drømme ud?

Frihed kommer ikke bare fordi vi drømmer om den

Igennem de sidste 8 år har jeg arbejdet intenst med at udvikle, forfine og teste metoder som skaber selvkørende forretninger. Jeg har nørdet, læst og studeret stort set alt hvad der findes om emnet, og selv taget hele testen i mange skalaer.

Undervejs er jeg gået fra at leve af at sælge min tid som rådgiver og klassisk konsulent, til idag at drive en 100% remote virksomhed DogCoach, som jeg har haft med ud i verden under armen på eventyr helt fra Bali til Marokko og senest til de kanariske øer.

En virksomhed som fortsat, selv med en 2-cifret millionomsætning, drives remote uden fast kontor, med et hold af faste freelancere tilknyttet.

Formlen til en selvkørende virksomhed

Konkret arbejder vi hver dag for i DogCoach hvordan vi kan gøre hverdagen, driften og virksomheden s fuldautomatisk som overhovedet muligt, og dermed skabe en virksomhed som kan drives mere uafhængigt af mig som ejer og CEO.

Udover at teste en række metoder på egne virksomheder, har jeg sideløbende hjulpet  et hav af virksomhedsejere til at redesigne deres forretninger, til at sikre mere frihed og overskud.

Frihed som kan bruges til at være mere hjemme hos familien, rejse mere, arbejde i udlandet remote, have tid til ny udvikling eller i det hele taget blot nyde livet mere.

Nøjagtig samme værktøjer og metoder deler jeg gladeligt igennem foredrag og workshops. Således endnu flere kan skabe forretninger, der både kan skaleres, og drives smartere.

Jeg har selv igennem de sidste 13 år kæmpet med at finde balancen imellem at være ambitiøs iværksætter og samtidig have et stærkt ønske om en enkelt og unbusy hverdag. Metoderne og formlen deler jeg lejlighedsvist ud af, til inspiration for andre virksomhedsejere på alle niveauer.

Workshops, foredrag & peptalks

Få ny inspiration samt konkrete værktøjer til at gøre hverdagen mere selvkørende. Uanset om du drømmer om at skabe en remote virksomhed, eller blot ønsker at skabe mere frihed og tid i en travl hverdag, får du værktøjer og metoder til det.

Hvem er foredraget relevant for? 
Iværksættere, foreninger, organisationer, entrepreneurer, ildsjæle, virksomhedsejere, travle CEO’s og alle andre som drømmer om at kunne fusionere ambition og slow-living.

Udbytte af foredrag

  • Inspiration, gejst og AHA-oplevelser
  • Metoder og konkrete værktøjer til mere tid og frihed  – fra dag 1 de anvendes
  • Formlen til at skabe en selvkørende million virksomhed
  • Bevidsthed om de klassiske “tidsrøvere”
  • Retning, mål og fokus

Pris
Prisen afhænger af antal deltagere, location, køretid og om foredraget afholdes for en åben eller lukket gruppe. Uforpligtende forspørgsel på mail til linn@unbusybusiness.dk eller på tlf 2869 1519.

Tilfredse kunder

Min drøm er, at vi i fremtiden får ændret ved opfattelsen af hvad succesfuldt iværksætteri er i Danmark.

Hvem er jeg?

Mit navn er Linn Radsted

Jeg er CEO og Founder for DogCoach, brandbuilder, digital nomade, surfrookie, BusinessMentor & Vinyasa Flow yoga lære

Jeg brænder for at hjælpe iværksættere med at nå deres drømme og har hjulpet hundrevis af ildsjæle som businessmentor igennem de sidste 10 år.

Siden 2010 har jeg været iværksætter og levet af min egen business på fuld tid.

De sidste 7 år, har jeg været på en mission, med at hjælpe andre iværksættere med at retænke og skabe forretninger som kan drives smartere og på autopilot.

Jeg har selv taget rejsen fra selvstændig konsulent med salg af fysiske timer 1:1 hvor jeg knoklede og var stavnsbundet til min forretning.

Til idag at drive DogCoach 100% remote, med en årlig omsætning på +9 millioner, et fast freelance hold på 10 ildsjæle og salg til mere end 20 lande verden over.

Samtidig har jeg rejst verden tyndt, været på eventyr, lært at surfe og taget en yoga uddannelse.

Formlen vil jeg rigtig gerne dele ud af – således andre også får chancen for at opleve maksimal iværksættere frihed i deres forretning.

Bølgen

Rid med på bølgen

– se TV-dokumentaren Bølgen

4 afsnit optaget over 10 måneder om hvordan vi i Thy har skabt forretninger som drives med hjerte og plads til at leve livet.