Udtalelser

Forløbet har gjort en kæmpe forskel i min forretning, og jeg kan ikke anbefale Linn nok hvis du som virksomhedsejer drømmer om at få frigivet mere tid
Efter at have drevet forretning i 20 år og ledt efter formlen til at gøre det smart og effektivt, knækkede jeg igennem dette forløb, koden til hvordan en kæmpe, urealistisk drøm kunne blive til virkelighed

Christopher Schmitz, Kompash

Jeg gik fra aldrig at føle at have tid til en tur på hesteryg, til at øge min omsætning med +47% på bare et år.

Samtidig fik jeg  frigjort tid til ferier, familie og til at dyrke min passion for ridesport. Tusind tak jeg er så glad for forløbet. Verdens bedste mentor

Jeg er overvældet over Linns engagement, overblik og vilje til at hjælpe mig videre med min forretning. Linn tager virkelig mentorrollen alvorligt. Nogen gange oplever jeg det, som om hun er en del af projektet. Det er en fabelagtig oplevelse. Jeg kan kun anbefale andre at opsøge Linns hjælp.

Mia Vinkelman, Vinkelman.dk

Linn hjalp mig til at indse, at jeg havde modet til at springe ud som selvstændig iværksætter. Linn er ekstremt god til at gøre det komplicerede enkelt og samtidigt se og udnytte ressourcerne i de mennesker hun arbejder med. Særligt beundrer jeg hvor meget Linn giver af sig selv i arbejdet med andre.

Anja Kristine Hvidberg Olsen, Relationsformidlerne

“Efter 2 mentor-samtaler har jeg allerede fået 3 nye drømmekunder på mit nye koncept,  og omsat for kr. 172.800, endda inden konceptet overhovedet er lanceret.

Forløbet har overgået alle forventninger, og jeg er så glad for at jeg startede op med Linn som mentor.”

Catja Møller Jessen, Catja Jessen Photography

Jeg har fået så meget med i pakken igennem vores 3 måneder sammen. At gå fra at være frisør og drive salon, til at skulle udvikle og sælge egne workshops og mentorforløb til andre frisører, endda igennem en pandemi, har været en hel særlig rejse. Selvom jeg har været udfordret, har jeg har følt mig tryg og støttet hele vejen igennem. TAK

Dorte Lillesøe Hansen, Frisør Natürlig

Linn har en helt speciel måde at præsentere ting. En lethed, og et smil der siger ”hallo, det kan du jo sagtens det der”. Jeg er dybt taknemmelig over at have krydset veje med Linn, og kan kun anbefale andre iværksættere og ildsjæle at gøre det samme – jeg lover at hun nok skal finde en måde at blæse netop DIG omkuld på.

Anna Tikva Eskesen, Namatikva Yoga

Det overraskede mig meget, hvor meget jeg kunne nå på bare 3 måneder. Når blot jeg satte mig for det.
Mit første online forløb blev både produceret, lanceret og solgt under Scale-forløbet. Og jeg har værktøjerne til selv at fortsætte min digitale rejse fremadrettet, og dermed frigøre mere tid fra fysiske behandling.

Helle Hoffmann, Helle Hoffmann

Linn er en fantastisk pige, som har evnen til at se dig som det menneske du er – og hvor du er lige nu. Derudover er hun virkelig struktureret og meget konkret og målrettet, men på en sød og omsorgsfuld måde. Nu er det op til mig selv at tage de skridt det kræver for at nå mine mål. Jeg kan kun give Linn de varmeste anbefalinger.

Liselotte Krøyer, Indehaver Competanze Care

Rådgivning med PR og markedsføring og håndholdt sparring løbende har givet mig indblik og hjælp til selv at klare tingene og ikke mindst resulteret i en øget omsætning på over 30% i perioden. Linn er super dygtig til at hjælpe på en behagelig måde, også hvis man skal have det skåret ud i pap. Jeg kan varmt anbefale Linn.

Ulla Hansen, Sunde Snuder

Du er en ildsjæl med et kæmpe hjerte. Jeg har lært SÅ meget både virksomhedsmæssigt og personligt igennem dette forløb.

Du møder mig og min virksomhed lige præcis der hvor jeg/vi er. Jeg er måske nok din største fan – i hvert fald en af dem 😉

Betina , Wauwhund

“Er du selvstændig og vil optimere din virksomhed, og skabe mere frihed – er det Linn du skal have fat i

Min virksomhed har nu fået et megastærkt fundament, og jeg har opnået friheden til at kunne arbejder der hvor jeg vil – når jeg vil.

Linn er en fantastisk mentor, når du vil tage din virksomhed til next level”

Udfordringen med Linn er at hvis man kommer til at sige noget højt, så fanger bordet.Halvandet år efter at have deltaget i en workshop hos hende, er jeg i fuld gang med det start-up-projekt jeg længe havde gået med tankerne om, nemlig Sugar Pilots. Projektet gik live et år efter min workshop-deltagelse  og siden da er det er gået så stærkt!

Charlotte Nørgaard, Sugar Pilots

Efter forløbet er jeg afklaret omkring hvor virksomheden skal udvikle sig og hvor vi allerede har etableret et varigt værdigrundlag. Forløbet har giver mig indsigt til at træffe vigtige valg om hvad jeg selv ønsker, og hvad der giver værdi for mig og mine virksomheder.

Bo Voigt, Zen Data

Jeg ved nu hvor jeg skal lægge fokus og energi, så min virksomhed kan skalere, uden at jeg skal være tilstede i hver eneste lille step undervejs.
Og jeg kan optimere, således jeg får ro til at skabe mine designs -som er det jeg brænder allermest for.

Anne Bjergskov, Jucos

Gratis Tjekliste:

10 trin til en selvkørende virksomhed

Line Kongsted

“Elsker Linn’s Tjekliste til travle virksomhedsejere. Den indeholder simple, men super vigtige trin, der er med til at frigøre tid og gøre min virksomhed mere effektiv. Jeg har allerede med succes brugt et par af trinene, og ser frem til at implementere flere.”

Line Kongsted, Businessmentor og branding fotograf
Pernille Engbo Floor Kristensen

“Mega brugbar og forståelig tjekliste, der giver mig lyst til at komme igang med at arbejd endnu smartere i min virksomhed.”

Pernille Engbo Floor Kristensen, Indehaver, Turhunden.dk

Følg med på Instagram