Min historie

All great changes are preceded by chaos

Kommerciel Eventyrer

Med en uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomi og markedsføring startede min karriere i medie- og forlagsbranchen. Jeg er derfor velfunderet i den forretningsmæssige verden og vokset op iblandt jakkesæt.

Efter en karriere med en række fine titler på mit CV, fik jeg i 2010 modet til at tage springet til selvstændig konsulent. Igennem en række succesfulde år hjalp jeg virksomheder på alle niveauer med markedsføring, forretningsudvikling og branding.

Jagten på friheden
I takt med at min egen forretning voksede, forsvandt min frihed, som egentlig var den oprindelige årsag til, at jeg valgte at starte op som selvstændig.

Jeg drømte om at kunne rejse og leve mere uafhængigt af mine kunder, og om en hverdag, hvor jeg i højere grad selv kunne sætte dagsordenen fremfor altid at hænge i en deadline. Samtidig ønskede jeg ikke at ansætte medarbejdere og dermed blive afhængig af at skulle møde ind på et kontor hver dag.

Som tiden gik, blev jeg mere og mere frustreret. Målt på omsætning var min konsulent-biks en succes, men samtidig blev jeg mere og mere kvalt i – og træt af – mit arbejde.

Det blev en stærk motivation til at arbejde med konceptet “business freedom”.
Jeg havde en klar målsætning om at redesigne min forretning, i ambitionen om maksimal frihed i min hverdag – og hvor min indkomst ikke var afhængig af om jeg fysisk var til stede, eller hvor mange timer jeg arbejdede.

Kontoret med under armen
Det har været en lang og spændende proces. Siden  2015 år har jeg opbygget og drevet egne succesfulde brands, designet efter Unbusy-Business metoden.
Det har resulteret i, at jeg kan rejse verden tyndt, og samtidig tage mit kontor med under armen. At jeg kan holde frit midt på dagen og tage en tur ud at surfe, eller starte morgenen med yoga, hundetur og en god kop kaffe på stranden.
Præcis som jeg drømte om.

Jeg har undervejs erfaret, hvor mange muligheder der er for at skabe fleksible forretninger, med mere plads til frihed og til at kunne nyde livet mere.

Det er min passion og hjertesag i dag:
At dele ud af mine erfaringer, og dermed hjælpe flere virksomhedsejere med at få en nemmere hverdag med plads til at gøre alt det, de drømmer om.

Fakta om Linn

  • Uddannet inden for markedsføring og branding
  • Har siden 2001 arbejdet med salg, projektudvikling og markedsføring, primært indenfor medie-og forlagsbranchen.
  • Selvstændig konsulent siden 2010, med afsæt i branding, markedsføring og konceptudvikling for virksomheder og virksomhedsejere.
  • Erfaren facilitator og event-arrangør.
  • Har siden 2013 stået bag udvikling og facilitering af det eksklusive branchenetværk EquiLink.dk, som i 2020 blev udvidet med EquiLink Online, og solgt videre i 2019.
  • Founder & CEO af DogCoach ApS – en ambitiøs scale-up virksomhed, som designer og producerer funktionelt tøj til hundeejere i hele verden.
    Drives fortsat 100% remote, selv med et team på +10 freelancere og en årlig omsætning på +10 millioner kroner.
  • Inspirator og business-mentor for udvalgte ildsjæle, som ønsker at betænke deres forretning til at blive mere selvkørende

Udvalgte presseklip

Iværksætter i Cold Hawaii: »Det eneste sted, du ikke kan tage din mobiltelefon med, er på dit surfbræt«
Nyt initiativ skal få flere kvinder til at blive iværksættere
Tak til Erhverv København for en fin artikel om en anden side af iværksætteri
Dansk opfindelse på vej til Obama

Gratis Tjekliste:

10 trin til en selvkørende virksomhed

Line Kongsted

“Elsker Linn’s Tjekliste til travle virksomhedsejere. Den indeholder simple, men super vigtige trin, der er med til at frigøre tid og gøre min virksomhed mere effektiv. Jeg har allerede med succes brugt et par af trinene, og ser frem til at implementere flere.”

Line Kongsted, Businessmentor og branding fotograf
Pernille Engbo Floor Kristensen

“Mega brugbar og forståelig tjekliste, der giver mig lyst til at komme igang med at arbejd endnu smartere i min virksomhed.”

Pernille Engbo Floor Kristensen, Indehaver, Turhunden.dk

Følg med på Instagram