Rethink & Scale

8 ugers intensiv træning, støtte og sparring. Få implementeret eventyr-formlen i din virksomhed. Online Mastermind | Rethink & Scale | 8 Weeks er designet til at skabe resultater. Intensivt online forløb kombineret med personlig mentoring.
Kom fra salg af fysisk tid til en skalerbar forretning, hvor du har friheden til at rejse og leve, alt imens din forretning arbejder for dig.
Vi starter fredag d. 9. april 2020

Du kender sikkert til følelsen af at være bagud konstant. Af at skulle løbe stærkere end stærk, fordi der kun er 24 timer på et døgn, hvilket gør det svært at øge din omsætning uden at skulle sælge ud af timer du ikke har.

Måske du også har prøvet at været ramt af covid, og er nu bekymret for hvor mange nedlukninger fremtiden kommer til at bringe din business.

Du er ikke alene, for jeg kender alt til følelsen af at være fanget i et hasterhjul.

Jeg startede som selvstændig konsulent for over 10 år siden, men blev hurtigt frustreret over at ”ramme en mur”. Jeg kunne ikke se hvordan jeg kunne få tid til de ting, som faktisk var grunden til at jeg blev selvstændig – nemlig at nyde friheden, bruge den til at rejse, gå en tur mere med hunden, lære at surfe og i det hele taget kunne bestemme mere selv over min tid.

Med en lang baggrund i markedsføring, digitale medier og innovation besluttede jeg mig i 2015 for at forandre min forretning og måden den blev drevet på radikalt.

Og har nu i snart 6 år levet et langt mere tilfredsstillende iværksætter-liv med mere frihed, glæde og overskud i hverdagen – og en online virksomhed (med fysiske produkter), der vokser – også mens jeg sover eller laver yoga. I mere end 5 år har jeg hvert år omsat for over 1 mio. (ex. moms) som konsulent og businessmentor, også selvom jeg har rejst 3-4 måneder.

Den frihed vil jeg SÅ gerne lære dig at opnå – for du fortjener at opleve den sande glæde ved at være iværksætter og se drømmen blive til virkelighed. Jeg har derfor samlet alle de værtøjer jeg har brugt og lært i ét intensivt 8-ugers ONLINE Mastermind forløb, hvor du på 8 uger kan skabe et nyt grundlag for din forretning med fast støtte på sidelinien.

FORLØBETS INDHOLD

Over 8 uger  tager jeg dig i hånden, og hjælper jeg dig med at redesigne din business. Du kommer godt fra start gift at få retænkt dit forretning koncept, og samtidig få implementeret de værktøjer som betyder du både kan værste og komme mere på autopilot. I alle uger er du omgivet af et lille hold ildsjæle, som er på samme rejse som du

 • 2 timers ONLINE opstarts-workshop med alle deltagere
 • Eksekvér på eventyr-formlen gennem hele forløbet. Fast tema  hver uge i lukket FB-gruppe
 • Ugentlige Q&A med genenmgang og sparring til ugens tema
 • Løbende feedback på opgaver og målsætninger pr mail
 • Workbook og guides Her får du alle de værktøjer jeg selv har brugt med succes
 • 2 x 30 min online 1:1 mentoring  som hjælper dig med at eksekvere og holde dig på sporet
 • Fuld support og feedback – hele vejen i FB gruppe og på mail
 • Adgang til mit personlige tech-team af de sejeste freelancere, som du kan anvende til særlige fordels-priser
 • Evig adgang til materialer og FB-gruppe
 • God tid til dig og din business – Online Mastermind består af udvalgte få ildsjæle

Hvem er du?

 • Du er ambitiøs iværksætter og har som minimum været i gang i din business i mere end 1 år
 • Du er klar til at tage action NU på at betænke din business og skabe et fundament som ikke er baseret på salg af fysisk tid
 • Du drømmer om at skabe mere frihed, flow og stabilitet i din fremtidige indtjening
 • Du er træt af at løbe panden mod muren, og du ved at rejsen bliver lettere hvis man deler den med nogle, som selv har været der
 • Du er klar til at investere i det kvantespring, som giver dig en succesfuld business – også på lang sigt.

Next step:

Er du klar til at 2021 bliver året hvor du får skabt en business med mere autopilot?

Book en uforpligtende 15- minutters afklaring samtale,  der afklarer om jeg er den rette til at hjælpe dig med at tage action på dine drømme – og om DU er 110% parat til at tage action NU!

  Rethink & Scale / 8-uger Online Mastermind forløb er målrettet til dig, der:

  • drømmer om mere passiv indtægt, og om en forretning som er mere selvkørende
  • har ambitioner om at øge din omsætning markant i 2021
  • er træt af at være bange for om næste Corona-nedlukning rammer dig
  • føler du knokler r…. ud af bukserne og stadig er bagud!
  • finder det svært at få optimal effekt ud af diverse posts og stories på sociale medier
  • gerne vil have hjælp af en, der selv har gået vejen, som holder dig i hånden – og til ilden.
  • har brug for en, der guider igennem online-junglen så du kan få klart overblik til at tage action
  • mangler en langsigtet strategi, der bringer din business til det næste niveau.
  • er parat til at skabe en virkelig forandring i både dit mindset og din business.

  Forløbet er 100% skræddersyet til dig som virksomhedsejer og til dine specifikke behov – fordi hver virksomhed og hvert menneske er på en forskellige rejse.

  Din investering i 8 ugers Rethink & Scale /Online Mastermind forløb er kr. 17.500,- ex moms.
  Som webinar-deltager får du mulighed for at booke en plads til kr 13.500 ex moms.
  Prisen er kun gældende tom. lørdag d 27. april (og der er først til mølle) 

  BONUS
  Book indenfor 24 timer fra webinaret og få  1 times EKSTRA 1:1 online business-mentoring med GRATIS (Værdi kr 3495,- ex. moms )

  BETALING 

  På faktura
  Beløbet kan afregnes i 2 rater efter aftale.
  Halvdelen betales i depositum ved booking af plads. Pladsen er først endelig når depositum er modtaget.

  Opgradér din forretning

  Opgradér din forretning

  Få frigjort tid til dine drømme

  Få frigjort tid til dine drømme

  Pas godt på dig selv

  Pas godt på dig selv

  Hvem er jeg?

  Jeg ved hvad der skal tid for at bygge en succesfuld business, for jeg har selv gået vejen – ikke én, men mange gange tidligere.

  Siden 2010 har jeg været iværksætter med meget stort I. Undervejs har jeg blandt andet:

  • Haft en succesfuld enkeltpersons konsulentforretning med +1 million i omsætning gennem mere end 5 år i træk
  • Haft kørt sur i min egen succes og den ringe mulighed for at skalere min forretning med salg af fysiske rådgivningstimer
  • Gentænkt min business fuldstændigt i 2015 og herefter ændret den til at være 100% digitalt baseret
  • Bygget en abonnementsforretning fra idé til det eksklusive branchenetværk, EquiLink med +45 virksomheder, der i 6 år har haft glæde af netværksarrangementer mod betaling.
  • Skabt og produceret mit eget unikke design igennem vækst-virksomheden DogCoach, hvor vi designer og sælger tøj igennem egen webshop og +75 forhandlere i mere end 12 lande. DogCoach har vækstet mere end 100% de sidste 3 år i træk, og har netop rundet de 5 millioner i omsætning i 2020.
  • Analyseret og optimeret hver eneste lille del af min virksomheder som forberedelse i forbindelse med adskillige investor og-salgs pitches.
  • Opnået succesfuldt investerings-tilsagn under maksimalt pres i Løvens Hule.
  • Haft æren af at hjælpe mere end 100 ildsjæle på vej med deres forretninger, og heppet på sidelinjen når de har rundet deres første million eller søsat nye projekter.

  Scale- forløbet har gjort en kæmpe forskel i min forretning, og jeg kan ikke anbefale Linn nok hvis du som virksomhedsejer drømmer om at få frigivet mere tid 🌱
  Efter at have drevet forretning i 20 år og ledt efter formlen til at gøre det smart og effektivt, knækkede jeg igennem dette forløb, koden til hvordan en kæmpe, urealistisk drøm kunne blive til virkelighed

  Christopher Schmitz, Kompash

  Linn hjalp mig til at indse, at jeg havde modet til at springe ud som selvstændig iværksætter. Linn er ekstremt god til at gøre det komplicerede enkelt og samtidigt se og udnytte ressourcerne i de mennesker hun arbejder med. Særligt beundrer jeg hvor meget Linn giver af sig selv i arbejdet med andre.

  Anja Kristine Hvidberg Olsen, Relationsformidlerne, Ralationsformidlerne

  Efter forløbet er jeg afklaret omkring hvor virksomheden skal udvikle sig og hvor vi allerede har etableret et varigt værdigrundlag. Forløbet har giver mig indsigt til at træffe vigtige valg om hvad jeg selv ønsker, og hvad der giver værdi for mig og mine virksomheder.

  Bo Voigt, Zen Data

  Udfordringen med Linn er at hvis man kommer til at sige noget højt, så fanger bordet.Halvandet år efter at have deltaget i en workshop hos hende, er jeg i fuld gang med det start-up-projekt jeg længe havde gået med tankerne om, nemlig Sugar Pilots. Projektet gik live et år efter min workshop-deltagelse  og siden da er det er gået så stærkt!

  Charlotte Nørgaard, Sugar Pilots