De sidste par år har jeg haft en brændende vision.

Nemlig at udfordre den traditionelle måde at drive virksomhed og skabe forretning på. Og samtidig, få redefineret og nuanceret definitionen på hvad en succesfuld iværksætter egentlig er.

At lave et opråb til samfundet om, at dét at være succesfuld iværksætter ikke blot kan måles i kroner og øre. At vi savner at sætte fokus på iværksætterbalance, og vise at man godt kan være succesfuld iværksætter selvom man prioriterer at passe på sig selv undervejs.

At der er mange veje til succesfuldt iværksætteri, og at målestokken ikke kun handler om kroner og øre.

Siden 2010 har jeg selv kæmpet med at finde og fastholde iværksætterbalancen på min egen rejse. For jeg ELSKER at sætte mål og får et kæmpe kick ud af at skulle præstere og skabe resultater.

Men undervejs gik det op for mig – at den frihed som var årsagen til at jeg startede egen virksomhed, langsom blev opslugt af ambitioner og et stort arbejdspres. At jeg drømte om frihed, men i stedet blev mere og mere begrænset af den virksomhed jeg havde formået at opbygge.

At succes for mig, og det at have et godt liv, ikke handlede om hvor mange penge jeg formåede at omsætte for, men i højere grad handlede om at bevare kontrollen og muligheden for selv at styre min tid og mit liv.

At jeg havde brug for en anden måde at drive forretning på, hvis jeg skulle kunne holde til iværksætterlivet mange år fremadrettet.

De sidste godt 5 år har jeg derfor været på denne rejse.

Retænkt min forretning, redefineret mit mindset, lært at der er mange måder at være iværksætter på ude i verden – og derfra gået fra at være 100% konsulent som rådgav kunder om markedsføring og branding som 1:1 i fysiske timer – til i dag at kunne drive egne brands og kunne arbejde overalt blot der er wifi.

Processen har ikke kun handlet om at være mere digital, at arbejde mindre – men i høj grad om at lære at bygge virksomheder efter andre principper end de traditionelle.

At udfordre sig selv løbende på hvordan man kan automatisere, skabe processer og bygge virksomheder som ikke på samme måde har store faste udgifter til lokaler, løn og som derfor er mere fleksible – samtidig med de kan vækste og være ambitiøse.

Undervejs har jeg taget min egen medicin, og har fortsat min iværksætterrejse bl.a. med det ambitiøse start-up eventyr DogCoach.dk, hvor vi siden 2016 har designet, produceret og solgt unikt designet livstilsbeklædning til hundeejere i det meste af verden.

I år er målet atter at fordoble omsætningen for 3 år i træk, og samtidig at fastholde at vi på trods af skalering og vækst, fortsat har meget få faste omkostninger til løn, medarbejdere og dermed har et set-up hvor vi er 100% fleksible og omstillingsparate.

Mit eget test laboratorie
DogCoach er fortsat mit allerbedste ”test-laboratorie” når det gælder læring i at  opbygge en virksomhed som både er ambitiøs og meget vækst-orienteret, men som samtidig giver plads til en mere remote-arbejdsstil.En dry-test på at det er muligt at kombinere præstation og ambition, og samtidig integrere iværksætterbalance. At det har været muligt at skabe en virksomhed, hvor jeg det meste har tiden har maksimal frihed til at kunne rejse, arbejde og skabe det liv som jeg drømmer om.

At jeg ikke længere føler mig bundet af en virksomhed, men i højere grad har skabt en virksomhed som følger med mig ud i verden.

Undervejs har jeg årene igennem, haft mange businessmentor-klienter, hvor det centrale ønske er øget tid og frihed i deres hverdag.

Derfor har jeg samlet alle mine tanker og erfaringer fra min egen rejse her på dette nye website.

Mit ønske er her, at inspirere flere iværksættere til at forfølge deres drømme, at skabe et øget fokus på vigtigheden at passe godt på sig selv som iværksætter og at opfordre andre til at retænke deres iværksætterliv og tage teten på at succes altså er meget andet og mere end blot penge.

At penge bestemt gør meget lettere, men at de næppe altid giver dig den frihed, som du drømte om da du startede – at det er muligt, både at have en ambitiøs og rentabel virksomhed, samtidig med at du udlever dine drømme!

Jeg har lavet en unik workbook på over 17 sider med 10 øvelser og gode råd til øget iværksætterbalance – du kan downloade den helt GRATIS ved at gå til formularen på forsiden af websitet.

Jeg håber du vil blive inspireret, udfordret og ønsker dig rigtig god fornøjelse på din rejse.

Del endelig dine tanker, spørgsmål eller feedback, ligesom du meget gerne må dele med andre i dit netværk som dette kunne være relevant for.

Hvis du har lyst til løbende at følge med på min rejse kan du finde mig på min instagram profil linnradsted eller på min facebook profil www.facebook.com/linnradsted